دکتر کریم همتی به مناسبت سالروز بازگشت ظفرمندانه آزادگان به کشور؛ به دیدار علی اکبر سپهری، از آزادگان جمعیت هلال احمر رفت.
رئیس جمعیت هلال احمر در این دیدار، تاکید کرد: دیدار با آزادگان و اسرای جنگ ایران و عراق که دلاورانه در جنگ تحمیلی حضور داشتند و برای حفظ خاک ایران تا پای جان مقاومت کردند؛ حداقل و کمترین کاری است که از ما برمی آید.
همتی در ادامه به رشادت های سربازان ایرانی در جنگ تحمیلی عراق علیه ایران اشاره و از زحمات این آزاده سربلند هلال احمر تقدیر و تشکر کرد.
لازم به ذکر است آزاده معزز؛ علی اکبر سپهری که از همکاران بازنشسته جمعیت هلال احمر استان تهران است، فروردین ماه سال 67 در فکه به دست گروهک منافقین اسیر شده و به مدت 8 ماه در اسارت بوده است.
در دیدار امروز، دکتر مهرزادی رئیس حوزه ریاست، دکتر پورساداتی مشاور رئیس جمعیت در امور ایثارگران و رمضانی مدیرکل روابط عمومی و ارتباطات مردمی جمععیت هلال احمر، دکتر همتی را همراهی کردند.